חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רול דרוזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפיתה הדקיקה והאלגנטית היא עדיין האופציה הבצקית המרנינה brוהטעימה במזרח התיכון. עשינו ממנה רול ממולא בתערובת בשרית מפתה. brהכנת הפיתה (דורשת מיומנות) אולם אם אין לכם המיומנות והסבלנות brפשוט ניתן לקנות אותה בסופרמרקט. br
רול דרוזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפיתה הדקיקה והאלגנטית היא עדיין האופציה הבצקית המרנינה brוהטעימה במזרח התיכון. עשינו ממנה רול ממולא בתערובת בשרית מפתה. brהכנת הפיתה (דורשת מיומנות) אולם אם אין לכם המיומנות והסבלנות brפשוט ניתן לקנות אותה בסופרמרקט. br
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בשר טחון (חלקים שווים: "שפונדרה", "שייטל", "ופאלדה כבש")
מעט שמן זית לטיגון
½ בצל, קצוץ דק
2-3 שני שום פרוסות
1 חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
שמן לטיגון עמוק
מלח, פלפל, בהרט לפי הטעם
2 כפות צנוברים קלויים
2 פיתות דרוזיות
טחינה להגשה
אופן ההכנה
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בצל ושום עד הזהבה. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן, תוך ערבוב 10 דקות נוספות. מטגנים בנפרד, את קוביות החציל בשמן עמוק עד השחמה. מוסיפים את קוביות החציל למחבת וממשיכים לטגן 10 דקות נוספות. מתבלים במלח, פלפל ובהרט, מערבבים , טועמים ומשלימים תיבול. מוסיפים את הצנוברים הקלויים ומסירים מן האש. מצננים לטמפרטורת החדר.
פורשים את הפיתה על משטח עבודה וחותכים ל-6 משולשים, כמו פיצה. מניחים 2 כפות מלית במרכז כל משולש ומגלגלים מן הצד החד לכוון הצד הרחב של המשולש , תוך כדי הידוק.
מגישים עם טחינה .
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: באדיבות דגנית עמיחי ורונה פרדיס ממסעדת לחם יין ביהוד.
שתף את המתכון