הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו משמשים מגולענים וחתוכים לרבעים
2 מנגו חתוך לקוביות (במנגו בו הקליפה נאכלת אפשר עם הקליפה)
1 קילו סוכר
אופן ההכנה
שמים בסיר את המשמש והמנגו מוספים מעל את הסוכר.
מבשלים תוך ערבוב עד המסת הסוכר וממשיכים לבשל ומדי פעם מערבבים
(זהירות שלא יגלוש)
כשהתערובת רותחת, מנמיכים את האש וממשיכים לערבב עד קבלת תערובת צמיגה ונראת כמו ריבה.
מורידים מהאש ומכניסים לצנצנת זכוכית מעוקרת.
מקררים ושומרים במקרר (סגור עם מכסה אטום).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
