הוראות הכנה
מרכיבים
קילו משמש בשל מגולען
1 תפוח שלם חמצמץ
2 כוסות סוכר
כף לימון
אופן ההכנה
שמים את המשמשים עם הסוכר כל הלילה בסיר סגור
למחרת מחממים ומוסיפים תפוח שלם בקליפתו לתוך הסיר(חומר משמר טבעי ואיכותי)
שמים לימון ומחממים על אש קטנה עד שמסמיך.את התפוח מוציאים .ושמים בצנצנת מעוקרת בעודה חמה למקרר.
בדיקת התקשות של הריבה:שמים צלחת בפריזר.מוציאים עד שהיא מאד קרה
שמים כף מהריבה אם מעבירים אצבע והריבה לא מתאחדת בחזרה סימן שהיא מוכנה
.
בדרך זו אני עושה גם את שאר הריבות:
ריבת תותים .אפרסקים .שזיפים תפוח+טיפת הל...ועוד
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
