חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבת משמשים עולמית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רב הריבות נרקחות באותה דרך אבל רצוי להוסיף תפוח שלם בקליפתו לרתיחה brכחומר משמר טבעי brכדאי לעשות בסוף העונה כשמשמשים בשלים מאד אז רגע לפני השלכה...ריבה לכל השנה
ריבת משמשים עולמית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רב הריבות נרקחות באותה דרך אבל רצוי להוסיף תפוח שלם בקליפתו לרתיחה brכחומר משמר טבעי brכדאי לעשות בסוף העונה כשמשמשים בשלים מאד אז רגע לפני השלכה...ריבה לכל השנה
הוראות הכנה
מרכיבים
קילו משמש בשל מגולען
1 תפוח שלם חמצמץ
2 כוסות סוכר
כף לימון
אופן ההכנה
שמים את המשמשים עם הסוכר כל הלילה בסיר סגור
למחרת מחממים ומוסיפים תפוח שלם בקליפתו לתוך הסיר(חומר משמר טבעי ואיכותי)
שמים לימון ומחממים על אש קטנה עד שמסמיך.את התפוח מוציאים .ושמים בצנצנת מעוקרת בעודה חמה למקרר.
בדיקת התקשות של הריבה:שמים צלחת בפריזר.מוציאים עד שהיא מאד קרה
שמים כף מהריבה אם מעבירים אצבע והריבה לא מתאחדת בחזרה סימן שהיא מוכנה
.
בדרך זו אני עושה גם את שאר הריבות:
ריבת תותים .אפרסקים .שזיפים תפוח+טיפת הל...ועוד
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון