חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבת רימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבת רימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 ק"ג רימונים
2 ק"ג סוכר
סלק בינוני קלוף ופרוס דק
3 תפו"ע "גרני סמית" חתוכים לרבעים ללא הליבה
מיץ לימון מחצי לימון טרי
כוס גרעיני חמניה קלופים וקלויים
כפית אבקת גלטין
שקית מוסלין (רשת עדינה)
צנצנות מעוקרות
אופן ההכנה
קולפים את הרימונים וסוחטים ומעבירים את המיץ דרך שקית מוסלין
לתוך סיר עמוק (לא מאלומניום) מוסיפים 10 כוסות מיץ רימונים עם הסוכר והסלק
ומבשלים עד שהסוכר יימס. מוסיפים את תפו"ע ומבשלים 15 דקות
מוציאים את תפו"ע והסלק בעזרת כף מחוררת
מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים עד שהסירופ יגיע לסמיכות רצוייה.
מוסיפים את גרעיני החמניה ואת אבקת הגלטין בוחשים היטב ומבשלים עוד 5 דקות
מורידים מהאש ונותנים לריבה להצטנן מעט ויוצקים לתוך הצנצנות כאשר הריבה חמה.
אוטמים את הצנצנות בעוד הריבה חמה.
מגיש: davids
מקור:
שתף את המתכון