חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבת תות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבת תות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו תותים יפים וקשים
1 קילו סוכר
מיץ מלימון
אופן ההכנה
רוחצים את התותים, מורידים את העלים.
שמים את התותים בסיר ושופכים מעליהם את הסוכר, משאירים כמה שעות במקרר.
מוציאים את התותים מהמקרר ושמים על האש אחרי שהם היו מעט בחוץ והגיעו לטמפ' החדר
מבשלים אותם על אש קטנה כשעה תוך כדי בחישה מדי פעם, בכף עץ.
לאחר שעה של בישול מוסיפים את מיץ הלימון.
הריבה מוכנה כאשר היא מגיעה לנקודת הקרישה הנכונה, איך בודקים את זה? לוקחים בכף מעט מנוזלי הריבה, ממתינים כמה שניות ואז הופכים את הכף, אם הנוזל לא נשפך ממנה אלא נשאר צמיג על הכף סימן שזה מוכן.
לוקחים צנצנת זכוכית!! בגודל המתאים ומעקרים אותה ע''י חיטוי במים רותחים ומניחים ליבוש
מלא.
מעמידים בצנצנת כף ניקה כיד למנוע התפוצצות ומעבירים לתוכה את הריבה החמה, סוגרים מיד את הצנצנת עם מכסה ונותנים לריבה להתקרר על השיש.
אחרי הצינון מקררים במקרר.
מגיש: בייבי תות
מקור:
שתף את המתכון