חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוק טלה בשמן זית,שום ורוזמרין - ישראל אהרוני
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוק טלה בשמן זית,שום ורוזמרין מתכון של ישראל האהרוני אחת המנות החגיגיות והטעימות אומנם שמרני אבל בהחלט מנצח מתאים מאוד לארוחות חג כגון פסח וראש השנה
שוק טלה בשמן זית,שום ורוזמרין - ישראל אהרוני
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוק טלה בשמן זית,שום ורוזמרין מתכון של ישראל האהרוני אחת המנות החגיגיות והטעימות אומנם שמרני אבל בהחלט מנצח מתאים מאוד לארוחות חג כגון פסח וראש השנה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 שוק טלה יפה ומנוקה
6 שיני שום קלופות, חצויות
שליש כוס שמן זית
2 גבעולי רוזמרין
מלח, פלפל שחור טחון טרי
חצי כוס יין לבן
אופן ההכנה
ההכנה:
1.חורצים בשוק חריצים קטנים ועמוקים עם סכין קטנה.
מכניסים את שיני השום החצויות את החריצים.
2.מניחים את השוק בתבנית התנור, יוצקים עליה את שמן הזית ומעסים אותה מעט.
ממליחים ומפלפלים.
3.יוצקים לתבנית את היין וצולים בתנור בחום של 220 עד שהשוק משחימה
(כ 15-20 דקות).
4.מנמיכים את חום התנור ל- 150 מעלות לעוד 45 דקות עד שעה.
5.מוציאים, מניחים לשוק לנוח כ-10 דקות. פורסים ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ישראל אהרוני תמונות פאוזה פונדק גלילי לאניני טעם
שתף את המתכון