הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה מרגרינה או 43 כוס שמן
21 2 כוסות קמח תופח
שמנת חמוצה 9%
1 חלמון ביצה
למלית
ממרח ריבת חלב או ממרח של חרובית בטעם אגוזים או שקדים
בכל כרוכית לפזר על הממרח :
2 טבליות שוקולד לבן שבור קטן
2 תמרים יבשים קצוצים
2 משמשים יבשים קצוצים
5-6 אגוזים שבורים גדול
חופן צימוקים לבנים
מעט קינמון קליפת תפוז
לציפוי
1 חלבון
1 כף סילאן
אופן ההכנה
1. בערה לשים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך ונעים.
2.לחלק את הבצק ל-3 או 4 כדורים
3.על משטח עבודה מקומח מרדדים כל כדור לעלה מלבני.
4.ממלאים במילוי ומגלגלים לכרוכית ומניחים על ניר אפיה
5.אפשר להניח 4 גלילות במרווח קטן- על ניר אפיה, בתבנית גדולה של התנור.
6.חורצים פרוסות בסכין חדה למנות כמעט עד סוף הרולדה.
7.להבריש בחלבון המהול בסילאן.
8.אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות עד להשחמת הרולדות. כ-30 דקות.
לצנן היטב. לחתוך לפי הסימנים ולהניח בשכבות בין ניר אפיה בקופסה סגורה.
מגיש:
מקור: פירגה
שתף את המתכון
