חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שטרודל ריבת חלב ואגוזים - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שטרודל ריבת חלב ואגוזים - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה מרגרינה או 43 כוס שמן
21 2 כוסות קמח תופח
שמנת חמוצה 9%
1 חלמון ביצה
למלית
ממרח ריבת חלב או ממרח של חרובית בטעם אגוזים או שקדים
בכל כרוכית לפזר על הממרח :
2 טבליות שוקולד לבן שבור קטן
2 תמרים יבשים קצוצים
2 משמשים יבשים קצוצים
5-6 אגוזים שבורים גדול
חופן צימוקים לבנים
מעט קינמון קליפת תפוז
לציפוי
1 חלבון
1 כף סילאן
אופן ההכנה
1. בערה לשים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך ונעים.
2.לחלק את הבצק ל-3 או 4 כדורים
3.על משטח עבודה מקומח מרדדים כל כדור לעלה מלבני.
4.ממלאים במילוי ומגלגלים לכרוכית ומניחים על ניר אפיה
5.אפשר להניח 4 גלילות במרווח קטן- על ניר אפיה, בתבנית גדולה של התנור.
6.חורצים פרוסות בסכין חדה למנות – כמעט עד סוף הרולדה.
7.להבריש בחלבון המהול בסילאן.
8.אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות עד להשחמת הרולדות. כ-30 דקות.
לצנן היטב. לחתוך לפי הסימנים ולהניח בשכבות בין ניר אפיה בקופסה סגורה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פירגה
שתף את המתכון