חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שכבות תפו"א הונגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא להתקמצן עם השמן והגבינה - יוצא מעולה brמתאים לארוחה משפחתי
שכבות תפו"א הונגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא להתקמצן עם השמן והגבינה - יוצא מעולה brמתאים לארוחה משפחתי
הוראות הכנה
מרכיבים
10 תפו"א בינוניים מבושלים וקלופים
2 גביעי שמנת חמוצה (לא דיאטטית)
4 כפות שמן (לא שמן זית)
4 כפות פרורי לחם
200 גרם קשקבל מגוררת
7 ביצים קשות קלופות
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות
מערבבים בקערית שמנת ושמן
פורסים תפו"א לפרוסות בעובי בינוני. מניחים שכבה בתחתית תבנית אפייה עמוקה (פיירקס הכי מתאימה למשימה) ומתבלים במלח ופלפל
על שכבת התפודים יוצקים כמה כפות מתערובת השמנת, כף אחת של פירורי לחםפ ומעט גבינה
פורסים ביצים קשות לפרוסות בינוניות ומניחים מחצית הכמות על התפודים, מתבלים ומפזרים מעט שמנת פירורי לחם וגבינה
חוזרים על הפעולה עוד פעמיים, כך שבסה"כ נוצרות שלוש שכבות של תפו"א ושתי שכבות ביצים.
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום או במכסה
מכניסים לתנור ואופים 15 דקות. מסירים את הכיסוי ואופים 10 דקות נוספות
להגשה - חופרים עם הכף לעומק התבנית, כך שכל סועד יקבל את כל השכבות
מגיש: שרון שני
מקור: אתר ווי נט
שתף את המתכון