הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז בסמטי
שעועית ירוקה - חשוב שתהיה טרייה.
3 עגבניות
פלפל שחור גרוס - 4 העונות
פלפל חריף - תלוי ברמת החריפות הרצויה (לדעתי הקצה שלו יספיק)
מלח
אבקת מרק עוף פרווה
פפריקה מתוקה וחריפה
בצל
שום
שמן זית
אופן ההכנה
לאורז : לטגן בצל בינוני קצוץ דק בשמן זית,
להוסיף 2 כוסות אורז בסמטי, מלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף,
4 כוסות מים רותחים, להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה,
לכסות במגבת (זהירות), לכסות ולחכות בין 10-15 דקות - להציץ שמוכן,
להשאיר מכוסה עוד 10 דקות.
לשעועית : לטגן שום, וטיפונת פלפל חריף, להוסיף העגבניות המגוררות ולתבל,
להוסיף מים (בערך כוס - אולי פחות)
להוסיף השעועית הטרייה ולבשל עד שהשעועית ברמת אל דנטה - חשוב.
בתיאבון...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
