חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שעועית לבנה ("פסוליה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש להשרות את השעועית הלבנה למשך לילה בקערת מים עם סודה לשתייה ,בכדי לרכך את השעועית ולחסוך זמן בישול , brלפני הבישול יש להעביר את השעועית למסננת ולשטוף היטב .
שעועית לבנה ("פסוליה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש להשרות את השעועית הלבנה למשך לילה בקערת מים עם סודה לשתייה ,בכדי לרכך את השעועית ולחסוך זמן בישול , brלפני הבישול יש להעביר את השעועית למסננת ולשטוף היטב .
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות שעועית לבנה
1 בצל יבש , בינוני .
1 כף מלח
1 כף אבקת מרק
1 כף רסק עגבניות
נתחי בשר או כנפי עוף
אופן ההכנה
לקצוץ את הבצל , דק ולטגן בסיר הבישול עד שקיפות , להוסיף את הבשר או כנפי העוף , כשהם שטופים היטב וממולחים , לבשל על אש קטנה במשך כ-30 דקות , להוסיף את השעועית
ומיים רותחים עד גובה התבשיל , להוסיף את רסק העגבניות , אבקת המרק ולהמליח לפי הטעם,
להמשיך לבשל על אש קטנה במשך כ- 60 דקות נוספות , עד שהשעועית רכה ומוכנה .
מגיש: emma
מקור: אמא (איציק)
שתף את המתכון