הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
200 גר' שרימפס נקי עם זנב
200 מ''ל חלב קוקוס
100 מ''ל שמנת מתוקה
100 מ''ל מיר דגים
1 כף חמאה
1 כפית קארי צהוב
¼ כפית שום כתוש
מלח ופלפל לבן
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1. ממיסים את החמאה, מוסיפים את הקארי, המלח, הפלפל
והשום ומאדים מעט.
2. מוסיפים את הנוזלים ומצמצמים לסמיכות הרצויה
3. מוסיפים את השרימפס ומבשלים כדקה עד לשינוי צבעו
הערות:
הרוטב יכול לשמש גם להכנת עוף או עגל
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
