חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שריפם ברוטב שום ופיטריות נוסח פרמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שריפם ברוטב שום ופיטריות נוסח פרמה brמנה לאוהבים לאור נרות קלה מהירה טעימה br
שריפם ברוטב שום ופיטריות נוסח פרמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שריפם ברוטב שום ופיטריות נוסח פרמה brמנה לאוהבים לאור נרות קלה מהירה טעימה br
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם שרימפס, נטו לאחר ניקוי
1 חבילה פטריות, טרי
100 גרם חמאה
10 יחידות שן שום
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/8 כפית אגוז מוסקט
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.מבשלים את השרימפס במים רותחים כשתי דקות, מסננים ושוטפים במים
קרים.
2.ממיסים חצי חבילת חמאה ומטגנים את הפיטריות כשלוש דקות ומסירים
מהאש.
3.מטגנים את השום בחצי חבילת החמאה הנותרת
עד שהוא משחים ומוסיפים את השמנת תוך כדי
ערבוב מתמיד. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לערבב עד
שיסמיך.
4.מוסיפים את הפיטריות והשרימפס ומערבבים.
*מגישים מיד בתוספת עירית קצוצה למעלה ועם יין טוב.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון