חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תאנים בבצק פילו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות קל הכנה. brערכים תזונתיים למנה: br65 קלוריות, 15 גרם פחמימות, 1.3 גרם חלבונים.
תאנים בבצק פילו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות קל הכנה. brערכים תזונתיים למנה: br65 קלוריות, 15 גרם פחמימות, 1.3 גרם חלבונים.
הוראות הכנה
מרכיבים
12 תאנים טריות
200 מ"ל יין אדום
100 מ"ל מים
1 מקל קינמון
1 כוכב אניס
1 פלפל אנגלי
1 כף דבש קל
חמרים לבצק ה"פילו":
4 דפי "פילו", מופשרים (בצק דקיק ללא שומן)
שמן אגוזים להברשה
כלים:
תבניות מיועדות ל"מאפינס"(לא מאלומניום).
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל-200°c.
מסדרים את התאנים בסיר, יוצקים יין, תבלינים ודבש ומבשלים עם המים עד שהיין מסמיך והרוטב מצטמצם.
מצננים.
מברישים בין כל שני דפי "פילו" בשמן אגוזים . חותכים ל 6 ריבועים. מרפדים את 12 תבנייות ה"מאפינס" בריבוע "פילו" כפול ואופים (200°c) עד שמזהיב.
מניחים כל תאנה בתוך כוסית "פילו" אפוייה ויוצקים עליה את הרוטב לתוך הכוסית.
מגישים ונהנים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: דר רני פולק, שף הדסה אופטימל (תיקונים קלים שלי)
שתף את המתכון