חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל בקר עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בשר וירקות - מלא תוכן ומשביע. זמן בשול ארוך משלב את טעמי הבשר והירקות.
תבשיל בקר עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בשר וירקות - מלא תוכן ומשביע. זמן בשול ארוך משלב את טעמי הבשר והירקות.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג בשר בקר מנתחים שונים :
שפונדרה (בשר שמן), כתף (בשר רזה), וזנב עגל או עצמות מוח (עם ג`לטין)
1 כפית מלח
1 כפית גרגירי פלפל שחור
2 גבעולי טימין
1 עלה דפנה
1 בצל גדול
3 מסמרי ציפורן
3 גזרים, קלופים וחצויים
3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לרבעים
2 כרישות (החלק הלבן והירוק בהיר), מנוקות וחתוכות ל – 3 חלקים כל אחת
אופן ההכנה
חותכים את הבשר לקוביות גדולות. שמים בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומנקים את כל הקצף שצף על פני המים. מוסיפים את המלח, הפלפל והטימין. נועצים את מסמרי הציפורן בבצל ומוסיפים לסיר. מבשלים שעתיים ורבע.. מוסיפים את הירקות, מכסים את הסיר ומבשלים 30 – 40 דקות, עד שהירקות רכים . מעבירים את הבשר לקערת הגשה גדולה, מניחים לצדו את הירקות, יוצקים קצת מהנוזל ומגישים עם צלוחית מלח גס בצד.
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון