חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל בשר ופול ירוק בבירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחלה מתכון לארוחה רבת משתתפים.
תבשיל בשר ופול ירוק בבירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחלה מתכון לארוחה רבת משתתפים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג בשר בקר לא עם הרבה שומן (שריר לבישול ארוך גם טוב)
בצל גדול קצוץ גס
כרישה גדולה שטופה וקצוצה דק
שקית פול ירוק קפוא
שקית שעועית ירוקה קפואה
1.5 ליטר בירה
שמן זית
תבלינים
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים שמן זית וצורבים את הבשר לזמן קצר עד שהוא נאטם אבל בצורה קלה. מוציאים את הבשר מהסיר ומטגנים בו את הבצל והקרישה עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים חזרה את הבשר ומטגנים עוד כשתי דקות. מוסיפים את הפול והשעועית הקפואים מטגנים עוד שתי דקות ומוסיפים את הבירה עד לכיסוי+קצת של תוכן הסיר. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. כשרותח מוסיפים תבלינים (כמון, חוואיג', מלח, פלפל, חריף מי שרוצה, הל וכל מה שניראה לכם מתאים...) ומנמיכים את האש למינימום ומבשלים כ 4 שעות עד שהבשר רך. (ניתן להישתמש בנתחי אסדו ולקבל עוד טעם מהעצמות)
בתאבון
מגיש: winston
מקור:
שתף את המתכון