חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל דגים עם עגבניות וגבינת פטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההכנה מתחלקת לשני שלבים: טיגון , אפיה. brרצוי להשתמש במחבת שניתן להכניסה לתנור, או להעביר לכלי פיירקס לפני שלב האפיה.
תבשיל דגים עם עגבניות וגבינת פטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההכנה מתחלקת לשני שלבים: טיגון , אפיה. brרצוי להשתמש במחבת שניתן להכניסה לתנור, או להעביר לכלי פיירקס לפני שלב האפיה.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות שמן זית
2 פלפלים ירוקים חריפים טריים, פורסים לעיגולים
3 שיני שום, קלופות
4 עגבניות, קצוצות
מלח
1 כפית בזיליקום או אורגנו מיובשים
כ- 500 גרם נתחי פילה דג ים טרי (דניס למשל)
100 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלסיוס).
מחממים את השמן עם הפלפלים והשום במחבת רחבה ומטגנים 2-3 דקות. מוסיפים את העגבניות, מלח והבזיליקום או האורגנו ומבשלים תוך ערבוב כ- 15 דקות.
מוסיפים למחבת את הדגים ומערבבים. (בשלב זה אפשר להעביר לתבנית פיירקס, אם המחבת לא מתאימה לאפיה בתנור)
מפזרים את הגבינה מלמעלה, מכניסים את המחבת (או תבנית הפיירקס) לתנור ואופים כחצי שעה.
מגישים עם לחם לבן טרי.
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון