חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל זנב שור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל זנב שור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 זנב שור בחתיכות גדולות (כ-8 חתיכות)
1 שורש סלרי, חתוך לשמיניות
2 שורשי פטרוזיליה חצויים
2 גזרים חצויים
2 לפתות חצויות
4 כרישות בחתיכות גדולות (10 ס"מ)
2 ראשי שום חצויים
2 עלי דפנה
2 בקבוקי יין אדום
רבע כוס שמן זית
6 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
1. שמים את הירקות, הבשר והיין בסיר גדול. יוצקים מעל את היין. מכסים ומניחים במקרר ללילה שלם.
2. למחרת, מוציאים את נתחי הזנב מהסיר, מנגבים ומטגנים בשמן מכל הצדדים. מעבירים את הנתחים, השמן והמים לסיר עם הירקות והיין. מביאים לרתיחה.
3. מבשלים ברתיחה עד שלפחות שליש מהנוזלים נעלם. מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים שבע שעות נוספות, עד שהבשר רך מאוד.
4. מגישים עם פירה תפו"א או אורז.
מגיש: m73
מקור:
שתף את המתכון