הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס חיטה
2 כפות שמן זית
3 שיני שום, שלמות קלופות
פפריקה, מלח, ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
שמים את החיטה במסננת ושוטפים היטב תחת מים זורמים. מחממים בסיר שמן זית ומוסיפים את החיטה, מאדים , תוך ערבוב במשך 1 דקה. ממלאים מים , מוסיפים שיני שום ופפריקה ומכסים את הסיר. מנמיכים להבה ומבשלים עד ריכוך החיטה. מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים. מסירים מן האש ומשהים 5 דקות נוספות בסיר מכוסה לפני ההגשה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
