הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים קטנים
50 גרם חמאה
½1 כוסות חיטה
3 כוסות מים רותחים
4 גבעולי זעתר טרי
3 כפות סילאן (דבש תמרים)
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1. קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומאדים בסיר עם חמאה עד לשקיפות.
2. מוסיפים את החיטה לסיר, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים כ-3 דקות נוספות.
3. מוסיפים מים רותחים, מערבבים ומכסים, מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
4. מוסיפים לחיטה החמה סילאן, שמן זית, עלי זעתר ומתקנים תיבול.
מגיש:
מקור: ניר צוק ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
