הוראות הכנה
מרכיבים
מעט שמן לטיגון
2 בצלים בינוניים עד גדולים קצוצים
2 פלפלים- 1 אדום, 1 ירוק
1 כוס מים
5 קישואים (רצוי שלא יהיו קלופים- רק אם הקליפה ממש לא יפה אז מקלפים) שטופים וחתוכים לקוביות.
5 עגבניות (לא קלופות) שטופות וחתוכות לקוביות (כמו שחותכים לסלט)
קופסה וחצי- רסק עגבניות
מלח לפי הטעם (למי שרוצה אפשר גם להוסיף פלפל שחור...אני לא מוסיפה).
אופן ההכנה
מטגנים בתוך סיר בצל עם מעט שמן.
בזמן הזה מנקים פלפלים ממה שיש בפנים, שוטפים וחותכים לקוביות קטנות עד בינוניות.
מוסיפים את הפלפלים ומטגנים מעט.
מוסיפים כוס מים ומבשלים ממש מעט (2 דקות).
בזמן הזה חותכים את הקישואים לקוביות ומוסיפים לסיר וכך גם את העגבניות.
מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים.
מוסיפים ממש מעט מלח (את השאר מוסיפים בסוף הבישול) ומביאים לרתיחה.
מבשלים כחצי שעה על אש קטנה עד בינונית.
התבשיל מוכן כשהפלפלים והקישואים רכים.
הצעות הגשה-
1. הכי מומלץ להגיש עם אורז לבן.
2. אפשר להגיש בתור רוטב לפסטה.
3. אפשר להשתמש בתבשיל להכנת שקשוקה.
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון
