חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל ירקות אדום (טעים!)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את התבשיל הזה אני אוכלת מאז שאני קטנה ואני נהנית ממנו כל פעם מחדש. brגם אלה שלא כל כך אוהבים ירקות יתאהבו בתבשיל ירקות הזה. br brהתבשיל הזה הוא בעצם ירקות (בצל, פלפלים, קישואים ועגבניות) עם רוטב אדום. br br**מומלץ ורצוי לאכול עם אורז!
תבשיל ירקות אדום (טעים!)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את התבשיל הזה אני אוכלת מאז שאני קטנה ואני נהנית ממנו כל פעם מחדש. brגם אלה שלא כל כך אוהבים ירקות יתאהבו בתבשיל ירקות הזה. br brהתבשיל הזה הוא בעצם ירקות (בצל, פלפלים, קישואים ועגבניות) עם רוטב אדום. br br**מומלץ ורצוי לאכול עם אורז!
הוראות הכנה
מרכיבים
מעט שמן לטיגון
2 בצלים בינוניים עד גדולים קצוצים
2 פלפלים- 1 אדום, 1 ירוק
1 כוס מים
5 קישואים (רצוי שלא יהיו קלופים- רק אם הקליפה ממש לא יפה אז מקלפים) שטופים וחתוכים לקוביות.
5 עגבניות (לא קלופות) שטופות וחתוכות לקוביות (כמו שחותכים לסלט)
קופסה וחצי- רסק עגבניות
מלח לפי הטעם (למי שרוצה אפשר גם להוסיף פלפל שחור...אני לא מוסיפה).
אופן ההכנה
מטגנים בתוך סיר בצל עם מעט שמן.
בזמן הזה מנקים פלפלים ממה שיש בפנים, שוטפים וחותכים לקוביות קטנות עד בינוניות.
מוסיפים את הפלפלים ומטגנים מעט.
מוסיפים כוס מים ומבשלים ממש מעט (2 דקות).
בזמן הזה חותכים את הקישואים לקוביות ומוסיפים לסיר וכך גם את העגבניות.
מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים.
מוסיפים ממש מעט מלח (את השאר מוסיפים בסוף הבישול) ומביאים לרתיחה.
מבשלים כחצי שעה על אש קטנה עד בינונית.
התבשיל מוכן כשהפלפלים והקישואים רכים.
הצעות הגשה-
1. הכי מומלץ להגיש עם אורז לבן.
2. אפשר להגיש בתור רוטב לפסטה.
3. אפשר להשתמש בתבשיל להכנת שקשוקה.
מגיש: D.S.K
מקור: אמא
שתף את המתכון