חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל נקנקיות בסגנון איטלקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל נקנקיות בסגנון איטלקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 שיני שום פרוסות
4 כפות שמן זית
3 פלפלים בצבעים שונים מגולענים וחתוכים לריבועים קטנים
כף רסק עגבניות
3 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות קטנות
חצי כוס יין לבן
צרור עלי בזיליקום
קורט מלח
פלפל שחור גרוס דק
6 נקנקיות איטלקיות או מרגז
אופן ההכנה
מטגנים בשמן זית את השום רסק העגבניות והפלפלים מוסיפים את העגבניות היין והבזיליקום
המלח והפלפל ומצמצמים את הרוטב כמה דקות
מטגנים את הנקנקיות עם מעט שמן זית במשך כ 3 דקות מוסיפים לרוטב מבשלים יחד כ 5 דקות ומגישים מקושט בעלי בזיליקום קצוצים דק
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: אלן טלמור
שתף את המתכון