הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם חתיכות סויה
2 כפות רסק עגבניות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל כתום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
בצל גדול קצוץ
2 שיני שום כתושות
כפית פפריקה מתוקה
כף גדושה אבקת מרק בצל
מלח, פלפל
שמן לטיגון
מים לכיסוי התבשיל
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר רחב, מוסיפים את הבצל להזהבה, מטגנים את
רצועות הפלפלים עד לריכוך, מוסיפים את יתר המרכיבים מלבד הסויה
מבשלים כרבע שעה, מוסיפים את הסויה ומבשלים 5 דקות נוספות.
מגישים חם לצד אורז לבן.
מעדן!
מגיש:
מקור: ניסיון אישי
שתף את המתכון
