חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל סויה פיקנטי עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חתיכות סויה מזכירות בטעמן ספוג, אולם אם מתבלים נכון זה יכול להיות תאווה לחיך! brזהו מתכון שנולד לאחר ניסיונות אישיים שלי והצליח בגדול. brאת חתיכות הסויה ניתן להשיג ברשת "עדן טבע" brיש לשים לב כי הסויה מתבשל בקלות ולכן מוסיפים רק ב-5 הדקות האחרונות.
תבשיל סויה פיקנטי עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חתיכות סויה מזכירות בטעמן ספוג, אולם אם מתבלים נכון זה יכול להיות תאווה לחיך! brזהו מתכון שנולד לאחר ניסיונות אישיים שלי והצליח בגדול. brאת חתיכות הסויה ניתן להשיג ברשת "עדן טבע" brיש לשים לב כי הסויה מתבשל בקלות ולכן מוסיפים רק ב-5 הדקות האחרונות.
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם חתיכות סויה
2 כפות רסק עגבניות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל כתום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
בצל גדול קצוץ
2 שיני שום כתושות
כפית פפריקה מתוקה
כף גדושה אבקת מרק בצל
מלח, פלפל
שמן לטיגון
מים לכיסוי התבשיל
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר רחב, מוסיפים את הבצל להזהבה, מטגנים את
רצועות הפלפלים עד לריכוך, מוסיפים את יתר המרכיבים מלבד הסויה
מבשלים כרבע שעה, מוסיפים את הסויה ומבשלים 5 דקות נוספות.
מגישים חם לצד אורז לבן.
מעדן!
מגיש: MIRSO
מקור: ניסיון אישי
שתף את המתכון