חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל קורקבנים ביין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל קורקבנים ביין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קילו קורקבנים נקי ושטוף היטב חתוך לקוביות רצוי [ עוף או אווז ]
2 כפות שמן
בצל גדול קצוץ דק
כף פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור
2 שני שום כתושות
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
2 כוסות יין אדום יבש
קורט טימין
קורט קינמון
אופן ההכנה
בסיר כבד מטגנים את הבצל עד הזהבה מוסיפים את הקורקבנים וקורט טימין
ומטגנים קלות ומוסיפים את השום וממשיכים לטגן כ 2 דקות מוסיפים את התבלינים תפוןח האדמה
ואחרי 2 דקות את היין והקינמון סוגרים את הסיר ומבשלים על אש קטנה עד שהקורקבנים רכים מאוד כ שעתיים
מגישים על מצא אורז לבן
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון