הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קינואה
1 חזה עוף פרוס לרצועות
לרוטב -
¼ כוס מים
2 כפות שמן זית
מלח פלפל פפריקה
2 כפות רוטב צ'לי מתוק
2 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה
1.לבשל קינואה במים במשך 10 דקות .
2.לערבב בקערה את כל החומרים לרוטב. להוסיף את הקינואה המוכנה ואח"כ את הבשר ולערבב.
3. להעביר לסיר את כל החומרים ולבשל עוד כ- 20 דקות על אש קטנה וערבב מדי פעם.
4.להוסיף ירקות ולהגיש.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
