הוראות הכנה
מרכיבים
קילו קישואים
כפית מלח
4 כפות שמן
3 כפות קמח
2 כוסות מים
מיץ מלימון אחד
קורט סוכר
3 כפות חומץ
3 גבעולי שמיר קצוץ דק
אופן ההכנה
מגרדים את הקישואים בפומפיה גסה מפזרים מלח משהים כ5 דקות וסוחטים קלות
מחממים שמן בסיר מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב מוסיפים את 2 כוסות המים ומרתיחים
שוטפים את הקישואים סוחטים קלות ומוסיפים לסיר
מוסיפים את שאר החומרים מערבבים היטב ומבשלים כ30 דקות
מגישים חם
בתאבון
מגיש:
מקור: ארוין
שתף את המתכון
