חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תחתיות ארטישוק ממולאות בסלמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תחתיות ארטישוק ממולאות בסלמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 שקיות (של 400 גרם כל אחת) תחתיות ארטישוק מוקפאות "סנפרוסט"
מלית:
700 גרם פילה סלמון
1/3 כוס פירורי לחם
1 ביצה
½ צרור פטרוזיליה קצוצה
4 שיני שום כתושות
כפית כמון
כפית מלח
ציפוי:
2 ביצים טרופות עם 2 כפות מים
קמח
שמן לטיגון
רוטב:
3 כפות שמן זית
2 גזרים קצוצים דק
2 שיני שום כתושות
1 גבעול סלרי קצוץ דק
2 כוסות ציר מרק ירקות או מים
150 גרם רסק עגבניות
כפית מלח
אופן ההכנה
הכנת הדג:
1. מרתיחים בסיר עמוק מים בכמות שתכסה את הדג. מוסיפים כפית מלח ואת הדג. מבשלים
במשך 7 – 10 דקות עד שהדג מתרכך. מסננים ומפוררים
הכנת המלית:
1. מערבבים את חומרי המלית ומניחים במקרר ל-½ שעה
2. ממלאים את תחתיות הארטישוק, טובלים רק את המלית בביצה ובקמח
3. מטגנים בשמן עמוק את התחתיות כשהחלק הממולא כלפי מטה עד השחמת הציפוי
הכנת הרוטב:
1. בסיר רחב מחממים שמן. מוסיפים גזר, שום וסלרי ומאדים תוך ערבוב במשך 5 דקות עד
לריכוך הירקות
2. מוסיפים את הנוזלים, רסק העגבניות והמלח ומביאים לרתיחה
3. מעבירים את התחתיות לסיר ומבשלים במשך 25-20 דקות על להבה נמוכה
4. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: סנפרוסט
שתף את המתכון