חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תערובת תיבול לבשר על האש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הטעמים נספגים במשך שעות בחלקי הבשר. brפשוט טעים וניתן לתבל כל סוגי בשר/עוף.
תערובת תיבול לבשר על האש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הטעמים נספגים במשך שעות בחלקי הבשר. brפשוט טעים וניתן לתבל כל סוגי בשר/עוף.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-בצל גדול
1-פלפל אדום מתוק
1-פלפל צ'ילי
2-שיני שום
1-כפית פפריקה מתוקה
1-כפית גרגירי כוסברה טחונים
1-כפית מלח
1/2-כפית פלפל שחור טחור
1-כפית כמון
½-כוס שמן זית
2-כפות דבש
אופן ההכנה
בקערה גדולה לחתוך את הירקות לחתיכות גדולות.
להוסיף תבלינים,דבש,שמן ולערבב היטב.
להוסיף את חתיכות הבשר ולעסות היטב בידיים.
לכסות ולשמור במשך לילה במקרר.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון