חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג אפוי בשמנת בסגנון הונגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג קרפיון אפוי בשמנת, מן המטבח ההונגרי. brהמתכון לקוח ממשפחת פיליפ מחיפה.
דג אפוי בשמנת בסגנון הונגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג קרפיון אפוי בשמנת, מן המטבח ההונגרי. brהמתכון לקוח ממשפחת פיליפ מחיפה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 דג קרפיון גדול, מנוקה וחתוך למנות
כפית פפריקה מתוקה
5 תפוחי אדמה מבושלים וקלופים
3 עגבניות גדולות
1 בצל גדול פרוס לטבעות
4 פלפלים ירוקים
3 כפות שמן
כפית מלח
2 כפות קמח
1 גביע שמנת חמוצה או מיכל שמנת צמחית + 1/8 כוס מיץ לימון
אופן ההכנה
1.מפזרים על מנות הדג פפריקה ומשהים בצד כ - 10 דקות.
2.פורסים את תפוחי האדמה, העגבניות, הבצל והפלפלים.
3.מסדרים בתבנית משומנת את תפוחי האדמה, מעל מניחים את
מנות הדג, מעל את טבעות הבצל, הפלפל הירוק והעגבניה.
יוצקים מעל את השמן ומפזרים מלח.
4.אופים בתנור בחום בינוני 180 במשך כ - 20 דקות.
5.בקערה קטנה מערבבים קמח עם שמנת ויוצקים מעל הדג.
מקרימים בתנור עוד כרבע שעה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מכל הבא ליד (משפ' פיליפ מחיפה)
שתף את המתכון