חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג מטוגן נוסח קזבלנקה ברוטב "מצרמל"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג מטוגן נוסח קזבלנקה ברוטב "מצרמל"
דג מטוגן נוסח קזבלנקה ברוטב "מצרמל"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג מטוגן נוסח קזבלנקה ברוטב "מצרמל"
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
חתיכות דג פילה- מכל סוג שהוא לפי מס' המנות הדרוש
שהושרו לילה במישרה לימון ונגיעת חומץ
חומרים לרוטב מצרמלה
2 כפות גדושות אריסה - רצוי ביתית )ראה מתכון בתחתית(
1 כף שטוחה כמון
כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור - לפי הטעם
6 שיני שום כתוש
2 כפות חומץ רגיל
4 כפות שמן רגיל
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. לוקחים את הדגים ומקמחים מנערים מעט
2. במחבת עם שמןמטגנים היטב את הדגים מכל הצדדים
ומניחים אותם בצד על נייר סופג.
3.מכינים מכל שאר החומרים את רוטב- הצרמלה ,
מערבבים היטב היטב ושופכים על חתיכות הדג המטוגן.
מעל מפזרים לקישוט - כ* סברה קצוצה טריה וירוקה!
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון