חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג סרדין או אמנון ממולא בעשבי תיבול נוסח טריפולי (חריף)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג ממולא סרדין או אמנון בעשבי תיבול נוסח טריפולי חריף
דג סרדין או אמנון ממולא בעשבי תיבול נוסח טריפולי (חריף)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג ממולא סרדין או אמנון בעשבי תיבול נוסח טריפולי חריף
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
10 זוגות סרדינים מפולטים טריים או 5 זוגות אמנון
צרור פטרוזיליה-קצוץ
צרור כוסברה-קצוץ
2 כפות גדושות עריסה ביתית )ראה מתכון בתחתית(
ראש שום קטן-כתוש
כף שטוחה כמון
פלפל שחור ומלח גרוס עבה לפי טעם
לטיגון:
קמח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המילוי לעיסה אחת .
בתבנית לוקחים כל זוג סרדינים או אמנון פותחים ומורחים בכף
ובנדיבותאת תוכן המילוי וסוגרים עם הסרדין השני. הכוונה היא לקבל
"סנדויץ'"מהדגים.
עוטפים בנילון נצמד ומכניסים למקרר ל -5 4 שעות.
מחממים במחבת שמן לטיגון לוקחיםפ כל סנדוויץ ומקמחים היטב מכל
הצדדיםמקפדים שלא יצא המילוי בעת הטיגון, מטגנים כמה דקות מכל צד
עדלהזהבת הדגים. אוכלים חם
עריסה ביתית
החומרים
20 - 15 פלפלים אדומים
3 ראשי שום כתושים
2 כפות פפריקה חריפה
3 כפיות מלח
1 כף כמון
1 כף פלפל שחור גרוס עבה
* ניתן להוסיף כוסברה יבשה
אופן ההכנה
לקטום את העוקץ מהפלפלים
לחתוך כל אחד לארבע רצועות ולהכניס למעבד מזון לקצוץ עד דק להעביר
לקערהעמוקה להוסיף את כל התבלינים ולערבב היטב, להוסיף שמן עד
לכיסויהמסה כולה ולערבב היטב.
להעביר לכלי שניתן לסגור, להוסיף שמן עד לכיסוי המסה למניעת
התחמצנות)עדיף לאכול לאחר יממה(
הערות:
*ניתן שמור חודשים בקירור באם מכוסה בשמן
* רוטב מדהים להוספה הן לסלטים והן לתבשילים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון