חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג "פילה" טונה נוסח קזבלנקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג טונה מרוקאי נוסח קזבלנקה brמה שנישאר זה בסוף ללקק את האצבעות:)
דג "פילה" טונה נוסח קזבלנקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג טונה מרוקאי נוסח קזבלנקה brמה שנישאר זה בסוף ללקק את האצבעות:)
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
1 ק"ג דג טונה
מיץ מ- 2 לימונים
1 חב' כוסברה קצוצה דק
½ כוס פפריקה מתוקה )לאוהבי חריף חלקו ל 1/2 מתוק 1/2 חריף(
½ כוס שמן
מעט מלח
1 ½ ראשים ,שום
5 פלפלים חריפים אדומים ארוכים
5גמבות חצויות ל- 2)לכיסוי תחתית הסיר
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.לחתוך את הדג לפרוסות עבות. לשטוף במים זורמים.
להשרות הדג במיץ הלימון.)לשעה לפחות(
2.לחתוך את גמבות לחצי ולכסות את תחתית הסיר כשהצד
החתוך כלפי מטה.
כמות הגמבות תלויה בגודל הסיר , במידה והסיר גדול
צריך לשים יותר גמבות.
3.לפזר 1/3 מהחומרים - כוסברה ושיני שום שלמים
4.להוסיף מעל את הטונה שהושרתה במיץ הלימון )לא
לשטוף(
5.לפזר שוב 1/3 החומרים מהכוסברה הקצוצה ואת שיני
השום )השלמים(.
6.בכוס מערבבים את הפפריקה המתוקה , השמן והמלח ,
לערבב היטב עד שלא יהיו גושים.
7.לפזר שוב 1/3 של הכוסברה והשום שבשכבה העליונה.
להוסיף מעל מים עד כיסוי הדגים. להביא לרתיחה
ומיד מנמיכים ללהבה הקטנה ביותר לבישול של 1 ½
שעות כשהוא מכוסה.
לא לערבב בזמן הבישול.
יש לקחת בחשבון שהטונה מלוחה מאוד, ולכן צריך להיזהר עם
המלח.
שיפורים באם רוצים ניתן להוסיף לפני הגמבות פרוסות תפוא"ד או
קולורבי
בכדי שתבשיל יהיה חריף מאוד מחלקים את הפפריקה לחצי מתוק חצי
חריף
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון