חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמאת מייפל או סילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מדהים למריחה על סנדוויץ מריחה על פנקייק או על לביבות
חמאת מייפל או סילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מדהים למריחה על סנדוויץ מריחה על פנקייק או על לביבות
הוראות הכנה
מרכיבים
3 חבילות חמאה, מרוככת (רך מאוד)
1/2 כוס רוטב רוטב מייפל או סילאן
קמצוץ מלח
אופציונאלי -
3 - כפות בוטנים/אגוזים קלויים מרוסקים
אופן ההכנה
1. בקערה בינונית מערבבים היטב את החמאה עם רוטב המייפל או הסילאן היטב עם מערבל ידני עד קבלת עיסה חלקה
2. מעבירים לקערה ומעבירים למקרר לשעה
3. פורסים ניילון נצמד ומסדרים בקצהו עם כפית ומגלגלים היטב עד קבלת צורת נקניק
תוך הידוק צדדיו
4. מניחים במקרר למשך 30 דקות או עד שמתקשה
5. פורסים אותו לטבעות לפי הצורך
6. לחלופין, ניתן לאחסן אותו במיכל מכוסה. שימוש לפי הצורך.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון