חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמאת פלפל מלוחה או פיקנטית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמאת פלפל מתובלת טעם מדהים למריחת פתיחה
חמאת פלפל מלוחה או פיקנטית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמאת פלפל מתובלת טעם מדהים למריחת פתיחה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות חמאה 100 ג"ר או 1 200 ג"ר
3 יח' פלפלים אדומים קלויים וקלופים (או 5 יח' פלפל (צושקי) עדיף)
1/4 כפית מלח אטלנטי (באם החמאה היא ללא מלח)
2 כפיות שום כתוש או יותר לפי הטעם
1/4 כפית מלח אטלנטי (באם החמאה היא ללא מלח)
1 כפית פפריקה מתוקה (או חריפה)
* אופציונאלי
2 כפות צנובר קלוי
1 כף שמיר קצוץ/פטרוזיליה
1 פלפל אדום חריף שנקלה וקולף
אופן ההכנה
1. קולים את הפלפלים על האש או בתנור מנקים גרעינים ומקלפים
2. מביאים את החמאה לחם החדר.
3. מכניסים את הפלפלים למעבד וטוחנים בפולסים
4. מכניסים את יתרת החומרים ומעבדים עוד שניה
5. מכנסים את החמאה ומעבדים עד קבלת עיסה אחידה
6. פורסים ניילון נצמד ומעבירים את התכולה פנימה ומגלגלים לגליל
ומכניסים לפריזר להקפאה
4.בכל פעם חותכים מס' מדליונים כנדרש כ 10 דקות לפני האוכל ונהנים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון