חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין מרוקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמין מרוקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
¼1 כוס חומוס יבש
¼ כוס שמן צמחי
3 כרישות (החלק הלבן בלבד) מנוקות היטב ופרוסות
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
1 כוס אורז
½1 קילו בשר טלה חתוך לקוביות
1 עוף חתוך לחתיכות לא גדולות
עצמות עם מח
6 ביצים
3 גזרים מקולפים ופרוסים
1 כרוב קטן מנוקה וחתוך לרבעים
250 גרם נקניק שום
2 גבעולי מנטה
3-4 כוסות ציר עוף או מים
כפית כמון
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1. משרים את החומוס למשך הלילה, מסננים ומייבשים.
2. מחממים תנור ל-150°c.
3. מחממים את השמן בסיר חרס גדול ומאדים מעט את הגזר, הבצל, השום והכרישה. מוסיפים את האורז ומערבבים כדקה. מוסיפים את כל המרכיבים חוץ מהחומוס. את החומוס שמים על שאר המרכיבים בתוך מעטפת בד חיתול. ממלאים את הסיר במים או בציר עם הכמון והפלפל.
4. אופים כ-3 שעות לפחות.
מגיש: רדמילה פשנוב
מקור:
שתף את המתכון