חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין פולני סוף הדרך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוך ומייגע אבל שווה כל רגע
חמין פולני סוף הדרך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוך ומייגע אבל שווה כל רגע
הוראות הכנה
מרכיבים
לחמין:
חבילה של בשר שריר (להרתיח במים, לשטוף ולחתוך לקוביות)
אפשר להוסיף כרעיים של עוף (להוריד את העור)
1 כוס חיטה + 1/2 כוס גריסים+1/2 כוס שעועית (סה"כ 2 כוסות- אפשר לגוון)+1/2 כוס חומוס(מושרים במים 5-8 שעות).
6 תפוחי אדמה שלמים קלופים
גזר אחד חתוך לטבעות עבות.
3בצלים בינוניים קצוצים מטוגנים.
ביצים (כמה שרוצים)
ג'חנון
4-6 שזיפים יבשים
ראש שום
כף דבש
2 כפות שטוחות מלח
פלפל
פפריקה
1 כף אבקת מרק עוף
לחיטה:
3 בצל בינוני קצוץ מטוגן
2 שיני שום
כפית מלח
כף שטוחה אבקת מרק עוף
פלפל שחור
2 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
שוטפים את החיטה, מכניסים לקערה ומוסיפים 3 בצל קצוץ מטוגן + 2 שיני שום +כפית מלח+כף שטוחה מרק עוף + פלפל שחור+2 כוסות מים רותחים. מעבירים הכל לשקית קוקי.
שוטפים את שאר הקטניות מהמים.
מסדרים בסיר אובלי טפלון גדול במרכז את הבשר ומסביב את הקטניות (בקבוצות כדי שלא יתערבבו) מפרידים בין סוגי הקטניות עם תפוחי האדמה והגזר.
שמים מעל את שקית הקוקי ומחוררים מלמעלה.
מוסיפים 4-6 שזיפים יבשים, ראש שום חתוך באמצע, מכסים במים ושמים על הגז עד לרתיחה.
מוציאים את הקצף ומוסיפים את 3 הבצלים הקצוצים המטוגנים שנותרו, כף דבש, 2 כפות שטוחות מלח, פלפל, פפריקה וכף אבקת מרק עוף.
מבשלים 3/4 שעה.
מעבירים לתנור 150 מעלות לכל הלילה (לפני שהולכים לישון מוסיפים ביצים וג'חנון).
מגיש: רוירן
מקור:
שתף את המתכון