חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארט קרים ציז על מצע בייגלה מלוח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי מדהים בטעמו וביופיו
טארט קרים ציז על מצע בייגלה מלוח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי מדהים בטעמו וביופיו
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 שקית 200 ג"ר ביגלה שמיניות כתוש דק ידנית
1 חבילה חמאה 250 ג"ר מומסת
קופסא גבינה לבנה מרוככת
250 ג"ר קרים ציז
1 קופסא שמנת מתוקה מוקצפת
1/4 כפית מלח
1 כף שום כתוש(לא חובה)
1 כף שמיר קצוץ (לא חובה)
1 כף אירית קצוצה(לא חובה)
1 כף נענע קצוצה (לא חובה)
1 גרידת לימון מלימון שלם
כף מיץ לימון
אופן ההכנה
1. בקערה מפוררים היטב את הבייגלה ומערבבים עם החמאה המומסת
2. בתבנית עם תחתית מתפרקת או בתבנית אינגליש מצופה בניילון נצמד מעבירים את שברי הבייגלה עם החמאה המומסת ולוחצים חזק עד קבלת תחתית אחידה
3. מעבירים למקרר לפחות לשעה צינון
4. במקביל מקציפים את השמנת המתוקפה לקרם יציב
5. בקערה מערבבים היטב את יתרת החומרים עד קבלת עיסה חלקה ומקפלים פנימה את קרם
השמנת
6. מוציאים את תחתית הבייגלה מהמקרר ומפזרים באופן אחיד את העיסה מעל
7. מצפים בניילון נצמד ומקררים כ 6 שעות לפחות
8. מוציאים בזהירות את הפאי מהתבנית
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון