חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טראפלס שוקולד בניחוח דבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טראפלס שוקולד בניחוח דבש מדהים פשוט מדהים זהירות הרחק מעצמך ובעיקר מילדך נעלם תוך דקה
טראפלס שוקולד בניחוח דבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טראפלס שוקולד בניחוח דבש מדהים פשוט מדהים זהירות הרחק מעצמך ובעיקר מילדך נעלם תוך דקה
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים :
700 גרם שוקולד מריר
300 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
180 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
3 כפות דבש מפרחי הדרים
1 כוס קקאו משובח
אופן ההכנה
אופן ההכנה :
1.חותכים את השוקולד לחתיכות קטנות ומעבירים לקערה. בסיר קטן מרתיחים את השמנת ויוצקים מעל השוקולד. מניחים לדקה ומערבבים. מוסיפים את החמאה והדבש וממשיכים לערבב עד שכל הגושים נעלמים.
2.מצננים כחצי שעה במקרר ועם כפית חורצים שוקולד ומגלגלים כדורים ביד.
3.מגלגלים את הטראפלס ויוצרים עיגולים קטנים. מעבירים לקערה עם קקאו ומגלגלים. ומעבירים לכלי אחסון ומאחסנים במקפיא. נשמר לפחות כחודש במקפיא.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מכוורת יד מרדכי
שתף את המתכון