חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טרטר סלמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג סלמון קצוץ במשרה עדינה ללא בישול. מנה ראשונה צרפתית קלאסית ומרשימה...
טרטר סלמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג סלמון קצוץ במשרה עדינה ללא בישול. מנה ראשונה צרפתית קלאסית ומרשימה...
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' פילה סלמון טרי
1 כף מיונז
1 כפית חומץ בלסמי
2 מלפפונים חמוצים
1 שן שום
3 כפיות צלפים
5 בצלי שאלוט קצוצים דק
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
בוחרים פילה סלמון עבה ועסיסי ופושטים מעליו את העור.
קוצצים דק את בצלי השאלוט, את שן השום (דק במיוחד!) ואת המלפפונים החמוצים. חוצים את הצלפים. מערבבים בקערה גדולה יחד עם המיונז והחומץ הבלסמי. מוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס טרי.
פורסים דק את פילה הסלמון, אח"כ לרצועות דקות, ואותן קוצצים בעדינות - כל זאת בסכין חדה, כדי לא לפגוע במרקם הדג ולא להפוך אותו לעיסה...
מערבבים בזהירות את הדג הקצוץ עם הרוטב, ומשהים במקרר למספר שעות לפני ההגשה.
מגיש: Coolmood
מקור:
שתף את המתכון