חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד קצוץ ונתחי אווז נוסח שרתון מומבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבדי עוף קצוצים בליווי חזה אווז מעושן שונה אך מדהים
כבד קצוץ ונתחי אווז נוסח שרתון מומבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבדי עוף קצוצים בליווי חזה אווז מעושן שונה אך מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
½ קילו כבדי עוף טריים
1 בצל גדול
½ קילו קוביות חזה אווז מעושן (ניתן להשתמש בזנבות הודו מעושנים
חתוכים לקוביות קטנות ללא העצם)
4 שיני שום כתוש
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
4 עלי דפנה
½ כוסית ברנדי או קלבדוס או שרי
50 ג"ר מחמאה מומסת
3 כפות שמן
אופן ההכנה
1. בסיר עם 3 כפות השמן מטגנים את חזה האווז או זנבות ההודו עד לשקיפות
2. מוסיפים את הבצל הקצוץ והשום מערבבים עד לשקיפות
3. מוסיפים את התבלינים הברנדי או הקלבדוס ומערבבים
4. מוסיפים את כבדי העוף ומטגנים כ 8 דקות עד לדרגת מדיום
5. מקררים את הכל כ 10 דקות
6. מכניסים למעבד מזון וטוחנים בפולסים כדי שהמירקם יהיה גס
7. מסדרים העיסה בכלי הגשה מניחים את 4 עלי הדפה מעל
8. ממיסים את המחמאה ויוצקים מעל
9. מכסים בנילון נצמד מכניסים למקרר ל פחות לשעתיים עד שהכל מתייצב
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון