חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאכל הודי - בטטה מווארה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מילוי עם תפוחי אדמה כנראה מטוגן , ובחוץ קמח חומוס תודה
מאכל הודי - בטטה מווארה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מילוי עם תפוחי אדמה כנראה מטוגן , ובחוץ קמח חומוס תודה
הוראות הכנה
מרכיבים
למילוי תפוחי האדמה
4 תפוחי אדמה
חצי כפית גרעיני כמון
1 כפית גרעיני חרדל
כמה עלי קארי טריים
1 או חצי צ'ילי ירוק טרי
2 שיני שום
1 בצל קטן
כורכום
עלי כוסברה
לקמח חומוס
קמח חומוס
קצת אבקת צ'ילי
מים
מעט אבקת אפיה
לטיגון
שמן
אופן ההכנה
להרתיח את תפוחי האדמה בתוך סיר לחץ
שהם מבושלים לקלף אותם ולחתוך לחתיכות גסות
לטגן את הבצל הקצוץ עד הזהבה ולהכניס את הצ'ילי הירוק שחתוך לחתיכות קטנות, שום חתוך, עלי הקארי, גרעיני החרדל ואת גרעיני הכמון.
להכניס למחבת את התפוחי אדמה ולאחר זאת להכניס הרבה עלי כוסברה
להוריד מהאש
לתת לזה להתקרר מעט.
לקחת את קמח החומוס להוסיף לו מים קצת אבקת צ'ילי ומעט אבקת אפייה וליצור מרקם נוזלי אך לא נוזלי מידי
לעשות מתערובת התפוחי אדמה עיגולים קטנים עם היד
לטבול בתוך תערובת קמח החומוס ולטגן בשמן עמוק עד הזהבה
אצלינו אוכלים אותו בעיקר עם קטשופ או עם מסאלה ירוקה שעשוייה מטחינה של צ'ילי ג'ינג'ר שום והרבה כוסברה
מגיש:
מקור: הודו
שתף את המתכון