חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מחמץ פלפל צילי חריף (וזה חריף)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שאוהב חריף מתכון מנצח
מחמץ פלפל צילי חריף (וזה חריף)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שאוהב חריף מתכון מנצח
הוראות הכנה
מרכיבים
פלפלי צ'ילי ירוקים - 100 גרם פלפל ירוק חריף פלפל אדום חריף
(לחריף פחות מוציאים את הגרעינים)
50 גרם זרעי חרדל
2 כפות זרעי חילבה
1 כף חומץ
5 שיני שום פרוסות דק
1 כף זרעי שומר
1/2 כף אבקת צ'ילי אדום
1 כף מלח
2 כפות שמן חרדל (או זית כתית)
1/4 כוס דבש תמרים (אופציונלי)
אופן ההכנה
1. לוקחים על פלפל וחורצים אותו לאורכו ((לחריף פחות מוציאים את הגרעינים)
2. במכתש ביתי או במעבד מזון טוחנים את זרעי החרדל והחילבה לאבקה גסה. מוסיפים את אבקת הצ'ילי אדום מלח ומערבבים היטב.
3. ביד עם כפפה מחדירים ומשפשים את התבלינים לתוך הפלפלים
4. מעבירים את הפלפלים לצנצת ויוצקים פנימה חומץ.
5. במחבת מחממים את שמן החרדל או שמן הזית עד שהוא מתחיל לעשן. מוסיפים את זרעי השומר והשום עד שהם מתחילים לקפצץ. ומוסיפים לצנצנת.
6.באם אתה אוהב את החמוצים שלך עם נגיעת מתיקות מוסיפים לצנצנת מעט סילאן
7.שמור את הצנצנת בשמש למשך לפחות 3 ימים
8. מעבירים למקרר
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון