חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת



ממרח פסטו פרווה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפסטו הינו ממרח בזיל בתוספת צנוברים שהאיטלקים אוהבים לאכול כמתאבן בכל brארוחה ומשתמשים בו כרוטב לחלק גדול ממאכליהם brלמקורי או החלבי יש להוסיף גבינת פרמזנו מגורדת
ממרח פסטו פרווה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפסטו הינו ממרח בזיל בתוספת צנוברים שהאיטלקים אוהבים לאכול כמתאבן בכל brארוחה ומשתמשים בו כרוטב לחלק גדול ממאכליהם brלמקורי או החלבי יש להוסיף גבינת פרמזנו מגורדת
הוראות הכנה
מרכיבים
ממרח פסטו פרווה
רכיבים:
1/4 חבילת מחמאה
2 שיני שום כתושות
2 כוסות עלי בזיליקום טריים, שטופים ומיובשים
1/2 כוס פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור גרוס
אבקת צילי יבש
1/2 כוס כפות צנוברים/בוטנים
1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה
אופן הכנה:
שמים במעבד מזון את שמן הזית והשום ומתחילים לעבד. מוסיפים את הבזיליקום ובהדרגה, תוך פעולת המכשיר, ומעבדים עד שנוצרת מחית חלקה. מתבלים במלח, צילי, ופלפל שחור, מעבירים לכלי אחסון. שומרים במקרר או בפריזר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון