חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק גריסים ופטריות במירקם סמיך בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק גריסים ופטריות במירקם סמיך בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
50 גרם חמאה/מחמאה
½ כוס גריסי פנינה
1/2 קופסא פיטריות שמפיניון קצוץ עבה
1/2 קופסא פיטריות פורטבלה קצוץ עבה
1 גזר קלוף ומגורד בפומפיה עבה
1 תפוח אדמה , קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3 שיני שום קצוצות
1 כף קמח
1 כף פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 כף אבקת מרק פיטריות
10 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
1. מפעילים את סיר הבישול האיטי על HIGH לכ 20 דקות מכוסה ואז כשהסיר חם כמהה מטגנים את הבצל עם המרגרינה עד שיזהיב.
מוסיפים את הגריסים ובוחשים. מוסיפים את הפטריות, הגזר, תפו"א והשום.
2. מוסיפים את המים ואת אבקת המרק ונותנים להגיע לבעבוע כשעתיים ואז מעבירים ל AUTO למשך שעה נוספת.
3. ממיסים כף קמח בכוס מים עד קבלת רוויחה אחידה ומוסיפים לסיר תוך בחישה עד הטמעה.
ומבשלים כחצי שעה תוך עירבוב מידי פעם עד קבלת סמיכות רצויה
4.מוסיפים את הפטריוזיליה ומתקנים תיבול מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה נוספת. בוחשים מדי פעם .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון