חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נודלס יפני עשה זאת בעצמך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נודלס יפני למעשה פסטה רק יותר גמישה מעט ומאפשרת לסבסב את הבצק וליצור צמות אורכיות brהיוצרות התארכות של בצק והכפלתו כמעט ללא סוף ויוצרות מעצמן את האטריות. brכדאי לנסות. לא מסובך בהתחלה קצת קשה עד שרוכשים מיומנות ואז אפשר לעשות לאורחים brולבני המשפחה טקס ומופע להכנת הנודלס (כולם ישארו פעורי פה מה"הוקוס פוקוס" של 4 דקות brויש ספגטים יפים ארוכים ומדהימים)
נודלס יפני עשה זאת בעצמך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נודלס יפני למעשה פסטה רק יותר גמישה מעט ומאפשרת לסבסב את הבצק וליצור צמות אורכיות brהיוצרות התארכות של בצק והכפלתו כמעט ללא סוף ויוצרות מעצמן את האטריות. brכדאי לנסות. לא מסובך בהתחלה קצת קשה עד שרוכשים מיומנות ואז אפשר לעשות לאורחים brולבני המשפחה טקס ומופע להכנת הנודלס (כולם ישארו פעורי פה מה"הוקוס פוקוס" של 4 דקות brויש ספגטים יפים ארוכים ומדהימים)
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס מים
2 כפיות מלח
2 חלמונים
1 ק"ג קמח לבן או דורום
1 כף שמן זית
אופן ההכנה
1. שמים את הקמח במעבד מזון .
2. מוסיפים את הביצים.
3. מוסיפים את שמן הזית ואת המלח.
4. מעבדים עד שמתקבל גוש בצק חלק. (אמור להיות רך כמו תנוך האוזן)
5. מניחים מגבת על הכלי ומשאירים לשעתיים.
6. חותכים את הבצק ל-4 יחידות. מרדדים את הבצק דק דק
וחותכים ממנו רצועות ארוכות ודקות. את רצועות הבצק החתוכות
מניחים ליבוש על מגבת נקייה.
או ראו סרטון נראה מסובך אבל זה קל ומדהים ולוקח 3 דקות
7. מבשלים במים רותחים במשך 3 עד 4 דקות. עד
שהיא 'אל-דנטה'(כלומר "על השן"). ביטוי שמשמעותו שניתן עדיין לנגוס בפסטה ולהרגיש
שיש בה קושי מסוים. רוצים מעט יותר רך תנו לה עוד דקותיים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: Shizuo Tsuji
שתף את המתכון