חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נסיכה חריפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל קצת חריף אבל טעים מאוד!!! ממליצה בחום
נסיכה חריפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל קצת חריף אבל טעים מאוד!!! ממליצה בחום
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג דג נילוס חתוך
3 פלפלים אדומים
3 פלפלים ירוקים
3 פלפלים צהובים
1 גזר גדול
1 בצל גדול
4 שיניי שום
1 פלפל צ'ילי אדום גדול
2 תבליות קנור בטעם צ'ילי
מלח
פלפל
כמון
אופן ההכנה
משמנים תבנית פיירקס גדולה מסדרים בתוכה את הדג וממליחים את הדג
חותכים את כל הירקות : את הפלפלים לריבועים ואת הגזר לרבעים
בסיר גדול מחממים שמן רצוי זית מאדים 5 דקות את הזר והבצל מוסיפים את השום ומאדים עוד 5 דקות מוסיפים את כל הפלפלים החתוכים ומערבבים שמים קצת מלח ,פלפל שחור וכמון נותנים להתבשל כ7 דקות ואז מוסיפים פלפל צ'ילי שלם שטוף ושתי קוביות קנור מערבבים טוב טוב, מכסים את הסיר ונותנים לירקות להבשל על אש בינונית כ 20 דקות(מערבבים מדי פעם).
מכבים את האש ובעזרת מצקת שמים את הירקות על הדג.
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ואופים את הדג בתנור כ45-50 דקות הפלפלים צריכים מעט להשרף. מוציאים מהתנור זורקים את פלפל הצ'ילי ומגישים .
מגיש:
מקור: גלה אורלוב
שתף את המתכון