חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נשיקות עם אגוזים וצימוקים ("ביזה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נשיקות חגיגיות, טעימות וממש קלות להכנה
נשיקות עם אגוזים וצימוקים ("ביזה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נשיקות חגיגיות, טעימות וממש קלות להכנה
הוראות הכנה
מרכיבים
10-חלבונים
1-כוס סוכר
1-כפית מיץ לימון סחוט טרי
200-גרם אגוזי מלך
100-גרם צימוקים כהים
אופן ההכנה
בקערת מערבל להקציף את החלבונים לקצף יציב, להוסיף מיץ לימון ואת הסוכר בהדרגה.
להמשיך להקציף עד שהקצף נוקשה.
להוסיף צימוקים ואגוזים קצוצים גס.
לערבב בעזרת מרית בתנועות סיבוביות לתוך הקצף.
לחמם תנור ל-200 מעלות.
לרפד תבנית שטוחה בנייר אפיה.
למלא כף בתערובת ולהניח בתבנית (להרחיק אחת מהשניה כ5ס"מ),לא לשטח.
לנמיך את הטמפרטורה ל-120 מעלות ולאפות 3 שעות.
לאחסן בכלי יבש.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון