חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סיניה דגים לבנונית מדהימה בטעמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סיניה דגים לבנונית מדהימה בטעמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 חתיכות פילה אמנון (או כל דג לבן)
3/4 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס מיץ לימון
1/4 כוס יוגורט
1 כף שום כתוש
1/4 כוס מים
1/4 כפית כוסברה יבשה (עלים corriander)
1/2 כפית מלח
1/8 כפית פלפל קאיין
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כוס קמח
1 כפית מלח
5 כפות שמן זית
2 כפות חמאה
1כוס בצל פרוס
1/2 כוס צנוברים קלויים
2 כפות פטרוזיליה קצוצה טרייה
אופן ההכנה
לרוטב
1. בקערה מערבבים יחד את הטחינה, מיץ לימון, יוגורט, מים שום, כוסברה, 1/2 כפית מלח, פלפל קאיין, לערבב היטב ולהניח הצידה.
לדגים
2. בצלחת עם קמח ומעט מלח מצפים היטב את הפילטים
3. מחממים מחבת עם שמן זית לחם בינוני ומטגנים את הדגים כ 2 דקות מכל צד
4. מניחים בצד על נייר סופג
5. במחבת עם 2 כפות גדושות חמאה מטגנים את הבצל עד הזהבה קלה
6. בכלי חסין אש מסדרים את הדגים ושופכים מעליהם את הרוטב
7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל250 מעלות ל 15 דקות או עד שהרוטב מבעבע
8. מוציאים מפזרים מעל את הבצל המטוגן הפטרוזיליה הקצוצה והצנוברים
9. מגישים מיד בליווי פיתה טוסט
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: https://www.dedemed.com/index.php/Other-Recipes/Fish-Tagine-Recipe.html#ixzz0lu2e5fIx
שתף את המתכון