חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט גזר קר (אוזבקי )
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט גזר קר (אוזבקי )
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 גזרים גדולים
3 שיני שום גדולות פרוסות דק
3 כפות שמן תירס
2 כפות חומץ בן יין לבן
1 כף זרעי כוסברה
1/2 כפית מלח
1/8 כפית אבקת צילי גרוס
1/4 כפית סוכר חום
אופן ההכנה
1. פורסים את הגזרים לרצועות דקות וארוכות (כדאי על מנדולינה) או סכין
2. פורסים את השום לפיסות קטנות
3.בקערה גדולה מערבבים את הגזרים, המלח והסוכר.מניחים בצד.
4. מחממים מחבת טפלון באש בינונית עם 3 כפות השמן ל2 דקות ושופכים על תערובת הגזר.
5. מוסיפים את שאר החומרים של, פלפל, שום, כוסברה וחומץ.
6.מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשאירים במקרר במשך 5 שעות לפני ההגשה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון