חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חם של "פיש אנד צ'יפס"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חם של "פיש אנד צ'יפס"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם פילה דג נזיר
1 תפוח אדמה גדול קלוף וחתוך לגפרורים
250 גרם תערובת עלי בייבי וחסה
1 ביצה
100 גרם קמח
3 כוסות שמן לטיגון עמוק
2 כפות ויניגרט
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
לרוטב חרדל: ¾ כוס שמנת מתוקה
2 כפות חרדל גרגרים
אופן ההכנה
מרתיחים את השמנת המתוקה (אך שומרים 2 כפות בצד). מרתיחים כדקה לעיבוי קל. מורידים מהאש ומערבבים פנימה את החרדל. מניחים את גפרורי תפוחי האדמה במים קרים לשעה. חותכים את הדג לקוביות בעובי 1 ס"מ. מערבבים את הביצה עם השמנת הנותרת ומצפים את הדג בבלילה. מערבבים את נתחי הדג בקמח עד שהדג כבר לא לח (הקמח נספג בבלילה שמצפה את הדג). מטגנים את הדג בשמן עמוק כשלוש דקות. מניחים על נייר סופג. מתבלים במלח ופלפל. מטגנים את גפרורי תפוחי האדמה להשחמה קלה ומוציאים לנייר סופג. ממליחים מעט.
טובלים את עלי הבייבי בויניגרט ומניחים במרכז צלחת ההגשה. מניחים על העלים את נתחי הדג ומעליו כמות נאה של צ'יפס. מזליפים מעט מרוטב השמנת חרדל ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: שף פול רנקין
שתף את המתכון