הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית בקוטר 26-28 ס"מ
לתחתית:
200גר.פירורי ביסקוויט/ פתי בר או עוגיות חמאה
100 גר. חמאה מומסת
1 כף קינמון
2 כפות סוכר דמררה
למלית:
1 ק"ג גבינה לבנה 5%
1 כוס סוכר
5 ביצים שלמות
1 אינסטנט פודינג וניל+ 1 כף גדושה קמח רגיל.
גרידה מלימון אחד
1 כפית תמצית וניל
קרטון שמנת מתוקה ( לא להקציף)
אופן ההכנה
לתחתית :
1.מערבבים ומהדקים לתחתית ודפנות התבנית ולהכניס למקרר.
2.לערבב ( לא חייבים במיקסר,אפשר בעזרת כף) את כל המרכיבים יחד .לאחר שהתערובת הומוגנית להוסיף את השמנת ( הלא מוקצפת) ולערבב היטב. לשפוך בעדינות את תערובת הגבינות והביצים על התחתית.
3.אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. ( כ-30 דקות)
להציץ בתנור תוך כדי אפיה העוגה עולה גבוה ומקבלת פיצוץ דקיק וגוון זהוב. בשלב כאשר נוצר הסדק למעלה אך העוגה עדיין נוזלית לא לתת לזה להפחיד אתכם. יש להוציא את העוגה ולהניח על רשת הגז להתקרר.
מגיש:
מקור: חוברת ש.א.ל
שתף את המתכון